Search:

Apprenticeship

Elk jaar werft Quality@Speed een aantal schoolverlaters aan. Omdat dit jouw eerste werkervaring is, gooien we je niet zomaar voor de leeuwen. Je start jouw carrière binnen Quality@Speed met een apprenticeship waarin we jou gedurende een aantal weken onderdompelen in de wondere wereld van software quality en de basics of consulting. Daarna ben je klaar om samen met de collega’s bij de klant op uitdagende projecten te starten.

Als young graduate start je gewoonlijk binnen een van de onderstaande trajecten:

Traject 1: Test Automator

Start: maart

Je maakt doorgaans deel uit van een zelfsturend agile team. Je ondersteunt de klant door manuele processen in kaart te brengen en deze te automatiseren.

Je ziet toe op de kwaliteit van de software en implementeert best practices.

Ontdek meer

Traject 2: Software Engineer

Start: september

Je stapt mee in het software developmentproces bij onze klanten. Je past technieken en methodologieën toe om op een efficiënte, duurzame manier een applicatie te bouwen.

Bovendien implementeer je hiermee een quality-driven cultuur bij de klant.

Ontdek meer
Heb je na het lezen van deze pagina interesse gekregen om Quality@Speed beter te leren kennen, laat dan je gegevens achter en Karlien neemt snel contact met jou op! Ook wanneer je niet meteen vindt wat past. Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.
Leer ons kennen via de sollicitatiedagen